Ekstrajobb

Hvordan tjene ekstra penger på nett?

Hvordan tjene penger med AdSense?

Dersom du ønsker å tjene penger på en blogg ellet et annet nettsted er AdSense en mulighet du absolutt bør vurdere. Du viser rett og slett annonser fra AdSense på din nettside og så vil du tjene penger hver gang noen klikker på en av disse. I denne artikkelen finner du tips om denne muligheten til å tjene penger på nett, inkludert informasjon om hvordan du kommer i gang, samt om hva som skal til for å tjene mest mulig.

Kort om AdSense
Dette er et program som drives av Google og som ved annen reklame betaler annonsørene for å få sine annonser vist på forskjellige nettsider og blogger. Det geniale med AdSense er at annonsene automatisk blir tilpasset innholdet på din blogg eller nettside. Dersom du legger ut en slik annonse på din blogg som inneholder informasjon om klær og sko, så vil AdSense programmet lese bloggen din og legge ut relevante reklamer for nettopp klær og sko. Det er naturligvis større mulighet for at besøkende på en nettside klikker på annonser som er relevante i forhold til det de leser om. Den naturlige følgen av dette er at muligheten til å tjene penger på et nettsted øker betraktelig.

Annonsene oppdateres automatisk
For deg som ønsker å tjene penger på nett har AdSense programmet en stor fordel til. Når du først har lagt utslike annonser vil de i utgangspunktet generer penger i lang, lang tid. Riktignok må du ha besøkende som klikker på annonsene, men selve annonsene oppdateres automatisk. For å kunne tjene penger med affiliate annonser må du selv velge relevante annonser og selv bytte ut disse når kampanjene avsluttes. Det er ikke altså ikke nødvendig når det gjelder AdSense og betegnelsen passive inntekter benyttes ofte fordi du kan tjene penger uten å bruke tid på vedlikehold.

Google må kunne lese siden din

For at AdSense skal virke optimalt må dette annonse programmet kunne lese siden din og forstå hvilket innhold som er det vesentlige. Det skjer automatisk og for de aller fleste er ikke dette noe problem og en gratis blogg oss blogger.com er for eksempel godt tilpasset bruk av AdSense. Du kan for øvrig sjekke om Google har indeksert ditt nettsted ved å søke med kommandoen site: og for dette nettstedet betyr det at vi må søke påsite:www.ekstrajobb.eu

•    Sjekk gjerne flere muligheter til å tjene penger online
•    Sjekk gjerne våre tips om skrivejobber
•    Sjekk gjerne våre tips om deltidsjobber
•    Sjekk gjerne muligheter til ekstra penger

Hvordan komme i gang?
Her finner du nettsidene til AdSense med muligheter for å komme i gang.  Du registrerer deg ganske enkelt som bruker og det er helt gratis. Når du så logger deg inn på din konto vil du finne lettfattelige instruksjoner, samt mange gode tips. Du finner også gode tips i AdSensebloggen. Å komme i gang med AdSense er for øvrig rimelig enkelt og dersom du har en blogg og blogger.com er det enda enklere. AdSense er nemlig en integrert del av denne bloggplattformen og alt som skal til er noen museklikk.    
 
Du kan velge blant mange annonseenheter
Dersom du ønsker å tjene penger med AdSense kan du velge mellom annonser med forskjellige størrelser, former og farger. Du kan også velge mellom tekst og bildeannonser. Når du har valgt hvilke annonse du ønsker får du en kode som du ganske enkelt limer inn på bloggen eller nettsiden din. Nå vil du kunne begynne å tjene penger på din nettside, men mulighetene til å tjene penger vil påvirkes av hvor du plasserer annonsene, samt utformingen på disse. I del 2 tar vi for oss en del tips som har vist seg nyttige for å generere størst mulig inntekter. 

Her kan du lese om hva du bør tenke på dersom du skal jobbe hjemmefra
Her finner du våre tips om det å tjene penger som affiliate
Her finner du våre tips om det å tjene penger på YouTube