Ekstrajobb

Hvordan tjene ekstra penger på nett?

Har du hørt uttrykket Data entry jobs? Det er en av de desidert største og mest populære mulighetene til å tjene penger på internett. I USA og andre engelsktalende land er dette stort og flere anerkjente amerikanske medier som CNBC har omtalt dette som en av de beste mulighetene til å jobbe hjemmefra. Nå er det mulig også for oss nordmenn å tjene penger på denne måten.

Jobbmuligheter for alle
Data entry jobs kan oversettes til behandling av data og da tenker vi på data i form av tekst og tall. Nøyaktig hva arbeidet vil gå ut på kan variere noe, men hovedsakelig vil arbeidsoppgavene besta av å behandle data eller skrive korte artikler. Det vil for eksempel si å legge inn tekst, tall, møtereferater, fakturaer og lignende inn på data, skrive korte tekster, samt publisere korte tekster. Ikke verdens mest spennende jobb, men en god mulighet til å arbeide hjemmefra. Det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring for å kunne gjøre dette arbeidet, noe som betyr at alle i utgangspunktet kan skaffe seg en ekstrajobb som dette.

Frilansarbeid
Litt erfaring og kjennskap til data og bruk av PC vil likevel være en fordel. Det er nemlig vanlig å få betalt per oppdrag og dette er med andre ord en form for frilansarbeid. Det vil si at dess kortere tid du bruker, dess bedre timelønn vil du få. Mulighetene til å tjene penger vil med andre ord avhenge av hvor raskt du kan registrere data. Det betyr ikke at erfaring og kjappe fingre er nødvendig. Som nevnt vil de aller fleste kunne arbeide hjemmefra med databehandling. Forskjellen er bare at det for noen vil gå litt tregere i starten.


Hvordan komme i gang?
Dette fremstår som en god mulighet for deg som er på jakt etter en ekstrajobb og på litt sikt et det også mulig å satse på fulltid. Det er imidlertid ikke slik at du bare kan skrive et brev til en bedrift og så få arbeid. For å kunne tjene penger behøver du tilgang til denne typen oppdrag, noe du kan få på to måter. Den ene er gjennom å kjøpe lister med slike jobbmuligheter og den andre er å bli medlem av et nettsted som tilbyr denne typen arbeid. Det selges forøvrig dusinvis av forskjellige lister på internett og prisen er vanligvis grei. Problemet er at du ikke har noen garanti for at du virkelig får arbeid fra slike lister.

Unngå useriøse aktører
En typisk liste inneholder gjerne 2000 muligheter til en ekstrajobb innen databehandling. Du betaler så 50 dollar for en e-bok med denne listen og tips om hvordan du skal kontakte mulige oppdragsgivere. Det fremstår for så vidt helt greit, men det gir deg ingen garanti for at du vil tjene penger. For alt du vet, inneholder disse listene kun navnet på tilfeldig valgte firma og dessverre er et flertall av denne typen ebøker (lister) ikke engang verdt "papiret" det er skrevet på.

Sjekk hvordan du kan tjene penger som spilltester

Dersom du skulle være så heldig å komme over en liste som ikke er svindel vil du likevel være et stykke unna å komme i gang. Blant annet må du sannsynligvis investere i programvare, skaffe deg nødvendige maler, lære deg hvordan det hele fungerer, samt lage et system for å kreve betaling. Færre og færre kjøper nå slike lister, noe vi kan se fordi de blir stadig mindre populære på store salgssteder for denne type netthandel. Dersom du ønsker en ekstrajobb av denne typen anbefaler vi med andre ord ikke at du går for denne løsningen. Det finnes nemlig et alternativ som både er langt bedre.

Bli medlem av et nettsted
Som nevnt vil dine muligheter til å tjene penger med data entry jobs være avhengig av tilgang til arbeidsoppgaver, men de aller fleste vil også ha behov for hjelpemidler og informasjon. Det kan du få ved å bli medlem oss et nettsted som har spesialisert seg innen denne nisjen og det finnes flere greie alternativ. Vi anbefales imidlertid kun et nettsted og det er My Data Team Global. Der er mulighetene til å tjene penger svært gode, både for deg som ønsker en ekstrajobb og for seg som på sikt ønsker en inntekt du kan leve av. Og viktigst av alt, de tar også i mot norske medlemmer.

My Data Team Global
Dette er en stor aktør innen denne nisjen og de har allerede flere tusen medlemmer som tjener penger på nett. Deres popularitet skyldes blant annet et godt rykte, mange medlemmer som melder om gode erfaringer, en rimelig medlemspris, og et meget godt og gjennomtenkt opplegg som allerede har fungert i mange år.

Her kan de lese mer og melde deg inn

My Data global Team tilbyr gir deg full opplæring, nødvendig programvare, nyttige hjelpemidler, samt tilgang til de beste oppdragene. De krever ingen spesielle kvalifikasjoner og ei heller erfaring innen databehandling fra deg som ønsker å bli medlem, noe som betyr at alle har muligheten til å tjene penger på denne måten.

Pris og fordeler
Det koster 49,95 dollar for å bli medlem i My Data Team Global. Dette er en engangsavgift som gir deg tilgang til support, opplæring, arbeidsoppgaver, med mer, så lenge du ønsker. Etter at du har blitt medlem vil du raske komme i gang med å tjene penger. Først vil du få nødvendig opplæring, hvor du vises nøyaktig hvordan arbeidsoppgavene skal utføres. Videre vil de guide deg gjennom prosessen med å få best mulig arbeidsoppgaver. Kort forklart kan vi si at My Data Global Team gir alle sine medlemmer den opplæringen, den programvaren, de arbeidsoppgavene, samt de ressursene som medlemmene har behov for, slik at de har alle forutsetninger for å lykkes. Forklart med andre ord får du det du behøver for å tjene penger


Du blir nok ikke rik
Et lite tips til slutt. Ikke tro at du blir rik gjennom å arbeide med å registrere data. My Data Team Global nevner riktignok at enkelte av deres medlemmer tjener fra opp mot 5000kr per dag. Det er det imidlertid kun noen svært få personer som vil oppleve og slike summer er absolutt ikke noe du bør forvente deg. Det du kan forvente er en ekstrajobb som gir mye frihet og grei betaling.

Er du usikker?
Lurer du på hvorfor noen tilbyr deg denne gode muligheten til ekstrajobb for en så liten sum? Det er for så vidt et godt spørsmål og svaret er enkelt og greit penger. My Data Team Global kunne helt sikkert økt prisen for å tjene litt penger på medlemmene sine. Dette er imidlertid for småpenger å regne, sammenlignet med summene det omsettes for. Vi må nemlig anta at My Data Team Global får betalt for at de skaffer personer som kan utføre arbeid for bedriftene de samarbeider med. Medlemsavgiften er nok således kun ment å dekke utgiftene knyttet til drift av nettstedet og da spesielt medlemsområdet.

Her kan du lese om skrivejobber
Her kan du lese om betalte spørreundersøkelser
Her kan du lese om en ekstrajobb som oversetter
Her kan du lese om flere ekstrajobber

Tjen penger med Data entry Jobs