Hvordan tjene ekstra penger på nett?

Vil du jobbe hjemmefra?

Med alle de teknologiske hjelpemidlene vi i dag har tilgjengelig er det svært mange som kan oppfylle drømmen om å jobbe hjemmefra, het eller delvis. Stadig flere ansatte får for eksempel muligheten til å utføre arbeid hjemmefra, men det er ikke det vi fokuserer på her. På ekstrajobb.eu er det først og fremst muligheter til å tjene penger på egenhånd som gjelder.
 

Mange muligheter til å jobbe hjemmefra
Dersom du ønsker å tjene penger hjemmefra kan du velge mellom en rekke muligheter. Dersom du ønsker en ekstra inntekt kan du for eksempel satse om en frilansjobb som artikkelforfatter, spilltester eller oversetter. Videre finnes det mange nettbaserte inntektsmuligheter med et så stort potensial at du kan satse på en fulltidsjobb I menyen finner du blant annet tips om muligheter til en ekstrajobb hjemmefra og etter hvert vil vi publisere tips om det å starte egen bedrift.


Før du begynner
Dersom du satser på å jobbe hjemmefra bør du først av alt planlegge litt. Tenk det godt om og bruk gjerne spørsmålene nedenfor som et utgangspunkt. Tenk gjennom hvorfor du ønsker å jobbe hjemmefra, hvilke mål du skal sette deg, hvordan du ønsker å arbeide, med mer. Husk også at du må arbeide for lønna, også dersom du satser på å tjene penger online. De som lover deg lite arbeid og stor penger forsøker å svindle deg, noe du kan lese mer om nederdst på siden.

Hvor mye ønsker du å tjene? Er du ute etter en ekstrajobb eller ønsker du å satse på fulltid? En god ide kan være at du uansett begynner med en ekstrajobb og så kan du eventuelt satse fulltid når du ser at det er innen rekkevidde.


Hvilken type arbeid kan du tenke deg? Har du interesse og kvalifikasjoner du kan benytte? Dersom du har en hobby kan du for eksempel blogge om denne og dersom du er flink med språk kan du jobbe hjemmefra som oversetter. Dersom du har kunnskap om sosiale medier kan du start et firma som spesialiserer seg innen denne nisjen.


Er du villig til å ta risiko? Er du villig til å lære noe nytt? Dersom du er villig til å investere litt penger og samtidig lære noe nytt kan for eksempel en nettbutikk være en spennende mulighet med et ganske så stort potensiale. Dersom du ønsker en forholdsvis enkel ekstrajobb som du kan komme i gang med omtrent gratis kan det å skrive blogginnlegg som frilanser være den beste muligheten til å jobbe hjemmefra.


Hvordan er din økonomiske situasjon? Dersom du har behov for en ekstra inntekt er nok en ekstrajobb hvor du raskt kan tjene penger et godt valg, for eksempel en jobb som denne. Dersom du har litt penger å gå på kan du vurdere å satse på noe som sannsynligvis ikke gir avkastning den første tiden, men som på sikt kan gi god lønn, for eksempel blogging, skrive en e-bok eller netthandel.


Hva er du motivert for? Hva er realistisk? En drøm om å jobbe hjemmefra er vel og bra, men realiteten kan vise seg å bli tøff. Kan du leve med en usikker situasjon hvor inntektene vil variere fra måned til måned? Har du selvdisiplin nok til å arbeide på egenhånd? Har du klart for deg hvilke positive og negative konsekvenser det å jobbe hjemmefra vil gi?  

  
Er du usikker?
Dersom du er usikker på om det å jobbe hjemmefra er noe for deg, vi vi anbefale at du setter i gang med en ekstrajobb som frilanser. Det vil gi deg muligheten til å prøve ut om dette er noe for deg, uten at du må gi opp din nåværende inntektskilde og uten at du behøver å investere penger. For noen få kroner kan du for eksempel komme i gang med en ekstrajobb som spilltester, eller med denne anbefalte muligheten til å jobbe hjemmefra. Du kan også komme meget rimelig i gang dersom du satser på blogging, som hobbyfotograf, med mer.

Om det å tjene penger på nett
Det finnes noen seriøse aktører som tilbyr deg gode muligheter til å tjene penger på nett. Samtidig finnes det mange som er ute etter å lure deg og disse bør du naturligvis holde deg unna. Kort forklart betyr det at du bør være skeptisk til å kjøpe e-bøker som skal gi deg en hemmelig oppskrift på suksess, samt at du bør unngå alle som lover deg store penger på kort tid. Så enkelt er det dessverre ikke og slike nettsteder driver med svindel. 

De aktørene som driver seriøst vil nesten alltid oppgi tilstrekkelig med informasjon om ting som hvilken jobb de tilbyr og om hvordan du kan komme i gang. Mange av de som driver med svindel vil derimot ikke gi noe nyttig informasjon og ofte lokkes du med at en stor hemmelighet vil bli avslørt når du betaler det de krever. 

De gode mulighetene 
Flere av de seriøse aktørene byr på gode muligheter til å jobbe hjemmefra, spesielt for deg som er på jakt etter en ekstrajobb. Flere av disse har vi omtalt og mer informasjon finner du blant annet i artikkelen Tjene ekstra penger. Felles for alle de aktørene vi lenker til et at der er underlagt en av de to store "paraply-organisasjonene" Clickbank eller Paydotcom som har spesialisert seg innen nisjen, jobbe hjemmefra.
Mange av de aktørene som tilbyr best muligheter til å jobbe hjemmefra selger sine tjenester gjennom Clickbank eller Paydotcom, to aktører som blant annet arbeider aktivt mot spam og svindel. Videre stiller de krav til god kundeservice, noe angreretten er et godt eksempel på. I skrivende stund er det nemlig slik at alle de aktørene vi lenker til tilbyr en pengene tilbake garanti som vi har testet. Denne garantien funker med andre ord og vanligvis gjelder den i 60 dager. Legg også merke til at de tilbyr sikre betalingsløsninger.

Ekstrajobb