Ekstrajobb

Er du på jakt etter raske penger?

Hvordan tjene ekstra penger på nett?

Er du på jakt etter raske penger? Da har du flere muligheter og hva du bør velge vil avhenge mye av hva du er ute etter.  Dersom du behøver mye penger raskt er et lån eller et kredittkort som regel den muligheten du har. Dersom du drømmer om raske penger og store summer er først og fremst pengespill den muligheten du har. Dersom du ønsker å tjene penger raskest mulig finnes det greie muligheter både på nett og gjennom mer tradisjonelle jobber.

Tjen raske penger
Selv om det naturligvis er grenser for hvor mye penger du kan tjene på kort tid, finnes det flere greie muligheter til å tjene raske penger. Dersom du allerede har en jobb kan du for eksempel undersøke muligheten for å jobbe mest mulig overtid. En annen løsning kan være å gjøre småjobber for venner og familie (vi oppfordrer ikke til svarte penger) og da kan du muligens få betalt på forhånd. 

En tredje mulighet er å tjene raske penger på nett og da bør du gå for en ekstrajobb hvor du kan komme i gang umiddelbart. Frilansarbeid som spillanmelder eller artikkelforfatter er nok blant de bedre mulighetene i så måte, både fordi du kan komme raskt i gang og fordi kan arbeide gjennom en videreformidler som sørger for at du får betalt forholdsvis fort. Generelt sett er det mange nettbaserte ekstrajobber som gir rask betaling, men husk at dette ikke gjelder alle. Satser du på å tjene penger som blogger vil det for eksempel kunne ta veldig lang tid før du tjener penger og enda lengre tid før du får disse utbetalt.

Låne penger raskt
Det er i dag enkelt å søke om lån og kredittkort via internett og som regel vil du få svar i løpet av en dag eller to. Flere tilbydere av forbrukslån og kredittkort tilbyr til og med svar innen en time og således må dette trygt kunne sies å være en mulighet til å skaffe raske penger. Husk imidlertid at det å låne penger ikke er gratis og at det å låne penger til forbruk som regel er en heller dårlig beslutning. Her finner du nyttige tips om hvilket kredittkort du eventuelt bør søke om.

Vinne penger fort
Du kan naturligvis forsøke å skaffe deg raske penger gjennom pengespill. Men, til tross for pengespill som poker dreier seg mye om dyktighet, så vil alltid risikoen for tap være tilstede og dersom du har behov for raske penger er det vel heller lite sannsynlig at du har råd til å tape noe? Har du derimot en uanstrengt personlig økonomi og drømmer om den store gevinsten er det naturligvis ikke noe i veien med å forsøke lotte, oddstipping eller lignende. Muligheten til store summer og raske penger vil alltid være tilstede. Her kan du lese om nettkasino. Her finner du Norsk Tipping sine nettsider.
 
Valuta og aksjehandel
Du kan både tjene mye og raske penger på å spekulere i aksjer og valuta og dette er i utgangspunktet to spennende og meget interessante inntektsmuligheter. Dersom du først og fremst jakter raske penger bør du imidlertid være forsiktig. Å gå for raske gevinster fra aksje- og valutahandel vil nemlig medføre økt risiko og du kan derfor fort ende opp med å tape en god del penger. Her finner du tips om aksjehandel. Her finner du tips om valutahandel.

Sjekk våre tips om ekstrajobber på nett
Sjekk hva som skal til for å tjene penger på betalte spørreundersøkelser
Sjekk hvordan du kan bli spillanmelder