Ekstrajobb

Hvordan tjene ekstra penger på nett?

Hvordan skaffe en jobb som spillanmelder?

Ønsker du en ekstrajobb som spillanmelder? Da bør du få med deg tipsene i denne artikkelen hvor vi ser nærmere på denne populære muligheten til å tjene penger online. Hvilken betaling kan du forvente? Hvordan kan skaffe en ekstrajobb som spillanmelder? Hva innebærer en slik deltidsjobb? Det er noen av spørsmålene du finner svar på i denne artikkelen.

Hva innebærer en ekstrajobb som spillanmelder?
Kort forklart innebærer det at får muligheten til å teste spill, konsoller og utstyr knyttet til spillkonsoller som Playstation og Xbox. Det kan også bety at du får muligheten til å teste spill laget for PC eller andre spillplattformer. Testing av spill er det du vil gjøre mest av og derfor brukes ofte betegnelsen spilltester om denne typen ekstrajobb. Vi bruker imidlertid uttrykket spillanmelder og årsaken til det er som følger.

Etter at du har testet et spill må du naturligvis anmelde dette, slik at din oppdragsgiver får vite hva du mener. Faktisk er dette hele poenget med denne muligheten til å tjene penger som går ut på at noen er villige til å betale for dine meninger om et spill. En ekstrajobb som spillanmelder innebærer med andre ord at du skal teste spill og/eller utstyr for så å gi en tilbakemelding til din oppdragsgiver. Denne tilbakemeldingen kan for eksempel være i form av en kort rapport eller i form av at du besvarer et spørreskjema.


Hva kan du forvente å tjene?
Hvor mye penger du kan tjene som spillanmelder er det vanskelig å uttale seg sikkert om, delvis fordi det avhenger av hvor du skaffer deg en slik ekstrajobb. Noen steder vil du nok kun få beholde spillene du tester, mens du andre steder kan tjene helt greit med penger. De to mulighetene som vi anbefaler i neste avsnitt gir for eksempel muligheten til å tjene opp mot 200 kroner pr time, noe som må sies å være meget bra for denne typen ekstrajobb.  Rik vil du med andre ord ikke bli, men du kan sikre deg en pen ekstra inntekt som spillanmelder.

Hvordan komme i gang?
Det finnes i utgangspunktet to muligheter til å skaffe seg en ekstrajobb som spilleanmelder og en av disse er å følge med på spillselskapenes nettsider. Her vil du nemlig kunne finne ledige ekstrajobber som spilltester som du kan søke på, men legg merke til en ting. Vanligvis er det flere tusen personer som søker på slike jobber og det betyr at du virkelig må skille deg ut for å ha den minste mulighet til å bli valgt ut.

Den andre muligheten er å bli medlem oss et nettsted som har spesialisert seg innen denne nisjen og som blant annet formidler slike ekstrajobber. Fordelen med denne muligheten er at du kan komme i gang svært raskt og at du kan tjene ganske bra med penger, mens ulempen er at et slikt medlemskap koster noen kroner. Dyrt er det imidlertid ikke og nettstedet Gaming Jobs Online som nå er nedlagt tilbød et prøvemedlemskap for kun 1 dollar, mens nettstedet Become a game tester tilbyr livslangt medlemskap for under 300 kroner. Dersom du ønsker en ekstrajobb som spillanmelder vil vi anbefale en av disse.

Hvorfor alle kan tjene penger på denne måten
I utgangspunktet er det faktisk slik at så å si alle kan tjene penger på å anmelde spill. Det er muligens noe overraskende for mange, men forklaringen er enkel. Spillutviklere og produsenter ønsker tilbakemeldinger fra alle kundegrupper, slik at de kan utvikle spill som for flest mulig potensielle kjøpere. Videre er det slik at spillbransjen omsetter for noen vanvittige milliardsummer og det betyr stor konkurranse. Å bruke noen millioner på spillanmeldere som kan komme med viktige tilbakemeldinger, finne feil og mangler, med mer, er derfor en liten men god investering for disse selskapene. Årsaken til at du kan tjene penger på å teste spill er med andre ord at din mening er verdifull.

Sjekk våre tips om å jobbe hjemmefra
Sjekk våre tips om det å skaffe raske penger
Sjekk våre tips om betalte spørreundersøkelser
Sjekk våre tips om valutahandel
Sjekk våre tips om blogging